Sisähalli sai tukea Lappeenrannan valtuutetuilta, vielä pitäisi saada rahaa — Kuinka paljon uuden jäähallin tiloista voisi tinkiä, jotta saataisiin myös yleisurheiluhalli?

LUM valjasti faktat ja nuoret esittelemään yleisurheilun sisäharjoitustilojen surkeutta Lappeenrannan kaupunginvaltuutetuille. Urheilutalon juoksusuoralle oli järjestetty samaan aikaan nuorten harjoituskilpailut.

Mika Strandén

LUM:n lobbaustilaisuus oli vetänyt paikalle lähes puolet Lappeenrannan valtuutetuista.
LUM:n lobbaustilaisuus oli vetänyt paikalle lähes puolet Lappeenrannan valtuutetuista.

Lähes puolet valtuutetuista ja kolme kansanedustajaa. Lappeenrannan Urheilu-Miehet sai edustavan kattauksen Lappeenrannan päättäjiä urheilutaloon, kun se lobbasi yleisurheilun sisähallia kertomalla seuran toiminnan laajuudesta ja ankeista olosuhteista, joissa yleisurheilijat joutuvat elämään talvikauden yli.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet