Ketterä rutisti Lempäälästä pisteen ruuhkaviikon päätteeksi

LeKi iski voittomaalin jatkoajalla.

Kai Skyttä

Kuten kuvassa kotiottelussa LeKiä vastaan, Jesse Juntheikki pääsi tuulettamaan maalia myös sunnuntaina Lempäälässä.

Neljä ottelua viiden päivän sisään on melkoinen urakka, mutta siitä huolimatta Lempäälässä nähtiin erittäin energinen Ketterä. Imatralaisten harmiksi käteen jäi vain yksi piste, kun LeKi ratkaisi Mestiksen väännössä voiton jatkoajalla maalein 5—4 (0—1, 3—2, 1—1, 1—0).
— Meillä on vaikeuksia johtoasemassa pelaamisessa, ja voittaminen on haasteellista. Johtoasemassa pelimme menee usein roiskimiseksi, Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen harmitteli ottelun jälkeen.

Ottelussa ei juurikaan hidasteltu tai haettu vauhtia alempaa.
Etenkin ensimmäisessä erässä hyökkäykset kääntyivät nopeasti toiseen päähän, ja pääosin tahtipuikkoa heiluttivat imatralaiset. Paine tuotti tulosta minuutti ennen erätaukoa, kun Janne Kettunen pääsi tälläämään Santeri Vuodin loistavasta syötöstä.
— Vaiherikas peli. Tiesimme, että Ketterällä on kova kuorma, mutta myös, että he pistävät varmasti kaiken likoon eilisen jälkeen, LeKin päävalmentaja Miikka Kuusela viittasi Ketterän kärsimään 9—0-tappioon TuToa vastaan.
— Hattu päästä, he saivat etenkin ensimmäisessä erässä meidät pinteeseen.

Toisessa erässä maaleja iskettiin vuorotahtiin. Ketterän osumista vastasivat Jesse Juntheikki ja 3—3-tasoituksen iskenyt Tomi Iso-Mustajärvi. Iso-Mustajärvi vei vieraat johtoon heti päätöserän alussa, mutta LeKin Ossi Pellinen pakotti pelin jatkoajalle.
Leki sai jatkoajan alussa kiekon hallintaansa, ja 45 sekunnin jälkeen Tapparasta lainalla oleva Anton Levtchi ratkaisi lempääläisille kaksi pistettä.
— Peli olisi voinut päättyä kummin vaan, mutta jos alivoimaprosentti on nolla, ei paljoa ansaitse. LeKi oli selkeästi parempi erikoistilanteissa, Lehtonen sanoi.
Ketterä pelaa seuraavaksi keskiviikkona, kun ohjelmassa on vieraspeli Iisalmen Peli-Karhuja vastaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat