Liigaseuroissa nimekästä liikehdintää maajoukkuetauolla — Ville Viitaluoma ja Jarno Kärki vaihtavat maisemaa

Kalle Sipiläinen

Ville Viitaluoma edusti SaiPaa vuosina 2004—2006. Arkistokuva.

Jääkiekkoliigassa on tehty maanantain ja tiistaina aikana mielenkiintoisia pelaajasiirtoja.

Pelin aloitti maanantai-iltana Tappara, joka tiedotti purkaneensa hyökkääjä Jarno Kärjen sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa.

Kauaa Kärki ei ennättänyt olla ilman seuraa, sillä maanantaiaamuna Satakunnan Kansa kertoi tietolähteisiinsä vedoten, että Kärki palaa kasvattajaseuraansa Ässiin.

Hän siirtyi Tapparaan täksi kaudeksi juuri Ässistä. Ässät ei ole vahvistanut sopimusta.

Tiistain siirtouutisesta vastasi Sport, joka tiedotti purkaneensa niin ikään yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa keskushyökkääjä Ville Viitaluoman sopimuksen.

SaiPaakin kausilla 2004—2005 ja 2005—2006 edustaneen Viitaluomankin uusi seura selvisi nopeasti, kun HPK ilmoitti solmineensa hänen kanssaan sopimuksen.

Viitaluoman sopimus jatkuu kevääseen 2019 saakka.

Myös SaiPalla on ollut kerrottavaa tiistaina, kun seura tiedotti jatkaneensa hyökkääjä Roy Radken sopimusta kuluvan kauden loppuun saakka.

Radke pelasi maajoukkuetaukoon saakka koeajalla.

Liiga jäi lauantain kierroksen jälkeen maajoukkuetauolle. Pelit jatkuvat tiistaina 14. syyskuuta. SaiPa kohtaa tuolloin vieraissa Mikkelin Jukurit.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat