Catz vankistaa asemaansa Korisliigan kärjessä, nyt 36 pisteen vierasvoitto Äänekoskelta

Kai Skyttä

Catzin Natalie Day on Korisliigan pistetilastossa kuudes ja levypallotilastossa 13:s.
Catzin Natalie Day on Korisliigan pistetilastossa kuudes ja levypallotilastossa 13:s.

Catz Lappeenranta jatkaa vakuuttavaa alkukauttaan naisten Korisliigassa. Joukkueen asema sarjataulukon kärjessä jykevöityi entisestään, kun se haki Äänekosken Huimasta vierasvoiton pistein 87—51 (39—32).

Catz palasi parketille puoliajan jälkeen väkevästi, sillä se voitti ottelun toisen puoliskon 29 pisteellä. Voitto oli erityisen vakuuttava, sillä kapteeni Elena Reshetko aloitti ottelun vaihdossa ja pelasi lopulta hänelle varsin vähäiset 13 minuuttia, mutta käytti ne heittämällä yhdeksän pistettä ja ottamalla kolme levypalloa.

Lappeenrantalaisten pisteistä vastasi pääosin yhdysvaltalaiskolmikko, josta Aleighsa Welch heitti 22, Natalie Day 21 ja pelintekijä Valencia McFarland 15 pistettä. Aloituskokoonpanoon noussut Catz-kasvatti Roosa Kosonen keräsi ottelussa kahdeksan pistettä ja seitsemän levypalloa.

Catz on voittanut 11 sarjaottelustaan kymmenen keskimäärin 23 pisteen erolla. Joukkueen kausi jatkuu ensi viikon lauantaina, jolloin sen vieraaksi Lappeenrannan urheilutalolle saapuu Espoo Basket Team.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat