SaiPa salibandyn naisten edustusjoukkue karanteeniin varotoimenpiteenä – Viime lauantain vastustajalta löytyi koronatartunta

Kai Skyttä

SaiPa salibandyn miesten ja naisten edustusjoukkueen vastustajilla on todettu syksyn aikana yksittäiset koronavirustartunnat. Arkistokuva.
SaiPa salibandyn miesten ja naisten edustusjoukkueen vastustajilla on todettu syksyn aikana yksittäiset koronavirustartunnat. Arkistokuva.

Lappeenrantalaisen SaiPa salibandyn naisten edustusjoukkue on asetettu kymmenen päivän karanteeniin. Asiasta tiedottaa salibandyn F-liiga.

SaiPa kohtasi viime lauantaina Sipoossa ÅIF:n, jonka joukkueen jäsenellä on sittemmin todettu koronavirustartunta. Myös ÅIF:n joukkue on karanteenissa.

Karanteenin vuoksi SaiPan otteluohjelmassa lauantaina 24. lokakuuta ollut vierasottelu Pirkkalan Pirkkoja vastaan siirtyy uuteen ajankohtaan.

SaiPa salibandy on konsultoinut asiassa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriä.

– Ensi viikon keskiviikkona pääsemme jatkamaan treenejä, jos meillä ei ilmene mitään. Nyt vain ollaan sitten kotona. Testeihin mennään, jos oireita tulee, SaiPa salibandyn naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Toni Soikkeli kertoo.

SaiPa salibandyn miesten edustusjoukkue palasi sunnuntaina joukkueharjoituksiin terveenä oman karanteeninsa jälkeen.

Joukkue joutui kahden viikon karanteeniin, kun helsinkiläisen Erä-Viikinkien akatemian pelaajalla todettiin koronatartunta SaiPan kohtaamisen jälkeen lokakuun alussa.

SaiPan miesten edustusjoukkueen kausi jatkuu lauantaina Imatran urheilutalolla, jonne sen vieraaksi saapuu Limingan Niittomiehet.

Kommentoidut