Jaakko Hänninen kelaa päämäärätietoisesti kohti ammattipyöräilijän uraa Ranskassa, uusi tiimi on ykkösluokkaa

Ruokolahtelainen kilpapyöräilijä elää unelmaansa Ranskassa.

Mathilde Clouard

Jaakko Hänninen (kesk.) osoitti viime kesänä olevansa voittaja-ainesta raskailla ja vaativilla etapeilla.


Kilpapyöräilijä Jaakko Hänninen, 20, on viettänyt raskaan kilpailukauden jälkeen reilun kuukauden kotimaisemissaan Ruokolahdella leväten ja uuteen kauteen valmistautuen.

Ensi vuonna Hännistä odottaa aiempaa kovempi haaste kilpapyöräilijänä Ranskassa.

Päättyvän vuoden aikana Hänninen ajoi ranskalaisessa kakkosliigan joukkueessa AC Bisontinessa. Jatkossa edustusasun tarjoaa Team Probikeshop Saint-Étienne Loire.

Hänninen on tänä vuonna keskittynyt vain ja ainoastaan kilpapyöräilyyn ja sen vaateisiin ja vähintään pyöräilyssä tarvittavan ranskan opetteluun. Hänninen myöntää, että helmikuusta alkanut kilpailukausi oli rankka, mutta samalla hyvin opettava ja palkitseva jakso.

Ranskasta paluunsa jälkeen Hänninen osallistui MM-kisoihin, kävi lepotauollaan välipalana näyttämänsä tasonsa cyclocrossin SM-kisassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet