Catz jäi Kouvolan vuoristoradalla vastaanottajaksi

Tapio Ahlroth

Catzin tehokkain pelaaja Roosa Kosonen puolustaa Kouvojen Claire Lamunua. Kosonen heitti 17 pistettä ja otti 8 levypalloa.
Catzin tehokkain pelaaja Roosa Kosonen puolustaa Kouvojen Claire Lamunua. Kosonen heitti 17 pistettä ja otti 8 levypalloa.

Naisten korisliigan kärkijoukkue Kouvolan Kouvottaret oli liian vahva ryhmä Catzille. Kouvolalaiset veivät ottelun 87—64 (35—32)

Catz hiipi toisen jakson vahvan nousunsa ansiosta sitkeästi sarjan kärjessä olevan Kouvottarien kannoille. Kolmas jakso oli vuoristoradassa jälleen kouvolalaisten, joka pääsi viimeiselle neljännekselle 12 pisteen johdossa ja rallatteli päätösjaksolla omille teilleen.

Neljästä ottelusta vain yhden voittaneelle Catzille toinenkin Kymenlaakson-reissu lyhyen ajan sisällä tuotti suurinumeroisen tappion. Kouvottarien ja Catzin keskinäisten otteluiden tulokset ovat nyt 5—5.

Hetki johdossa

Catz johti Kouvolassa vain 22 sekuntia. Kouvottarien ärhäkkä puolustuspeli toi 13 pallonriistoa, mikä on kouvolalaisjoukkueelta toiseksi eniten tällä kaudella.

Repaleinen ja vain kolme pelaajaa penkille saanut Catz vasta hakee nuottejaan, kun taas viime kauden nelossijan päälle samoilla runkopelaajilla rakentava Kouvottaret käyttää alkukauteen hankkimansa etumatkan häikäilemättä hyväkseen.

Kotijoukkueen Camille Zimmerman (21/8/5/5r) ja Claire Lamunu (16/13) pelaavat tasaisen luotettavasti illasta toiseen, vaikka virhevaikeudet sotkivatkin kummankin esitystä. Ameryst Alstonia (16/9/9/3r) on kutsuttu liigan parhaaksi pelaajaksi, ja parhaimmillaan hän tekeekin kentällä mitä haluaa.

Catzin tehokkain oli kapteeni Roosa Kosonen, joka heitti 17 pistettä ja otti 8 levypalloa. Erica Covilen tilasto oli 16/5.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut