Lappeenrannan liikuntajohtajan pestistä kilpailee enää kaksi ehdokasta — Soveltuvuustestiin lähtevät Antti Nousiainen ja Pasi Koistinen

Kai Skyttä

Uusi liikuntajohtaja saa vastuulleen vireän urheilukaupungin liikuntapaikat.
Uusi liikuntajohtaja saa vastuulleen vireän urheilukaupungin liikuntapaikat.

Lappeenrannan liikuntajohtajan virkaa hakeneiden haastatteluissa loppusuoralle jäi kaksi ehdokasta. Soveltuvuusarvioon etenivät Pieksämäen kaupungin liikuntapalvelupäällikkö, liikuntatieteen maisteri Antti Nousiainen ja Riihimäen kulttuuri- ja hyvinvointipäällikkö, liikuntatieteen maisteri Pasi Koistinen.

Lappeenrannan kulttuuri- ja liikuntalautakunnan edustajat haastattelivat kahdeksaa liikuntajohtajan viran hakijaa keskiviikkona ja torstaina.

Liikuntajohtajaksi haki 32 henkilöä. Nykyinen liikuntatoimenjohtaja Ilkka Oksman siirtyy Lappeenrannan toimitilat -yhtiöön (Lato) valmistelemaan kaupungin suuria liikuntainvestointeja.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet