Veiterän Aleksei Nikisov on Bandyliigan vuoden valmentaja

kai skyttä

Veiterä juhli toista perättäistä mestaruutta Kisapuiston finaalin jälkeen. Vuoden valmentaja Aleksei Nikisov kuvan oikeassa laidassa.
Veiterä juhli toista perättäistä mestaruutta Kisapuiston finaalin jälkeen. Vuoden valmentaja Aleksei Nikisov kuvan oikeassa laidassa.

Veiterän toiseen perättäiseen mestaruuteen valmentanut Aleksei Nikisov on Bandyliigan vuoden valmentaja.

Edsbynin kanssa mestaruuteen Elitserienissä pelannut Tuomas Määttä on toisen kerran peräkkäinen vuoden jääpalloilija. Bandyliigan parhaaksi pelaajien äänestyksessä palkittu Eetu Peuhkuri oli puolestaan myös pistepörssin voittaja. Maalikuningas puolestaan oli Veiterän Janne Hauska.

Lappeenrantalaista väriä on myös Jääpalloliiton liittohallituksessa, sillä siellä on tulevalla kaksivuotiskaudella Veiterästä Markus Saukkonen ja myös ex-veiteräläinen Tuomo Partanen.

Naisten SM-sarjan paras pelaaja oli puolestaan Wiipurin Susien Joanna Nykänen ja samasta seurasta vuoden jääpalloilija Susanna Simola.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet