Kultsu haastaa kauden kompuroiden aloittaneen Lahden Reippaan

Yhden voiton napanneet Kultsu ja Lahden Reipas iskevät yhteen Joutsenon keskuskentällä

Kai Skyttä

Kolmosen maalikuningas Abah Samson Akoh on saanut maalihanat auki myös Kakkosessa.
Kolmosen maalikuningas Abah Samson Akoh on saanut maalihanat auki myös Kakkosessa.

Kultsu FC hakee paluuta voittokantaan kirvelevän tappion jälkeen. Vieraaksi saapuva Lahden Reipas aloitti kauden voitolla, mutta edelliset kolme ottelua ovat päättyneet maalin tappioon.

Kultsun päävalmentaja Jukka Korhosella on hieman ristiriitaiset tuntemukset seuran alkukaudesta.

– Tiedettiin Kakkosen olevan kova sarja, mutta ei tietysti hirveän tyytyväinen voi olla, kun pisteitä ei ole tuon enempää.

Reippaalla yksikään pelaaja ei ole vielä onnistunut iskemään useampaa osumaa, kun taas Kultsun nigerialaiskärki Abah Samson Akoh iski hattutempun Keski-Uusimaan verkkoon.

Kai Skyttä

Yltiöpäinen hyökkääminen ei ole Kultsun tavoite.
Yltiöpäinen hyökkääminen ei ole Kultsun tavoite.

Vastaiskuilla verkot tötterölle

4-3-voittoon päättyneen ottelun lisäksi joutsenolaiset ovat onnistuneet maalinteossa vain kertaalleen. Korhonen ei kuitenkaan usko maalintekokilpailun olevan avain onneen.

– Näen joukkueena puolustamisen ja vastaiskuista hyökkäämisen olevan ainoa oikea tie meille. Hyökkääjämme soveltuvat myös paremmin vastaiskupelaamiseen.

Sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvaa Kiffenia vastaan kyseinen tapa tuotti melkein tulosta. Kauden kompuroiden aloittanutta lahtelaisryhmää vastaan haaste tuskin juurikaan helpottuu.

– Pidän Reipasta yhtenä mustana hevosena tähän lohkoon. Heillä on hyvä ja kokenut perusrunko, vaikka kokoonpano onkin vaihdellut jonkin verran.

Edellisottelussa kolhuja saaneen Tomi Karttusen pelikunto on vielä avoin, mutta muuten joukkueen terveystilanne on hyvä.

Etelä-Saimaa näyttää livelähetyksen ottelusta Kultsu FC - Lahden Reipas lauantaina klo 14 alkaen.

Luetuimmat

Kommentoidut