Antero Mertaranta juontaa IPV:n ja Vimpelin kohtaamisen Fuengirolassa — Kokonaisyleisömäärän odotetaan asettuvan 2000—3000 katsojan väliin

Lauantaina 21.4.2018 pelattavan naisten superpesisottelun Lappeenranta—Lapua suhteen Mertarannan matkustusaikataulu on vielä epävarma.

Hannu Ojala

Antero Mertaranta haastatteli Kaisa Mäkäräistä kaksi vuotta sitten Imatralla Lunta tupaan -tapahtumassa.
Antero Mertaranta haastatteli Kaisa Mäkäräistä kaksi vuotta sitten Imatralla Lunta tupaan -tapahtumassa.

Selostajalegenda Antero Mertaranta juontaa miesten superpesiskauden avauksen Fuengirolassa ensi viikolla.

Sunnuntaina 22.4. pelattavan miesten ottelun Imatra—Vimpeli kuuluttaminen on varmaa, mutta lauantaina 21.4.2018 pelattavan naisten ottelun Lappeenranta—Lapua suhteen Mertarannan matkustusaikataulu on vielä epävarma.

Mertaranta juonsi myös IPV:n ja Sotkamon kohtaamisen Espanjassa vuosi sitten.

Fuengirolaan on Suomesta matkaamassa pakettimatkoilla yli 500 pesiskannattajaa ja arvioiden mukaan omatoimimatkaajat mukaan luettuna yhteensä yli 1000 pesäpalloturistia. Kokonaisyleisömäärän odotetaan asettuvan ottelua kohden 2000—3000 väliin, kerrotaan IPV:n tiedotteessa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet