SaiPa saa joululahjoja Ketterältä, Ville Vainikainen ja Mikko Haaparanta hyökkäävät viikon Lappeenrannassa

Minna Mänttäri

Ville Vainikainen on ollut tällä kaudella Ketterän kolmanneksi paras pistemies Mestiksessä.

SaiPa saa joulun alla vahvistuksia Imatran Ketterästä. Hyökkääjät Ville Vainikainen ja Mikko Haaparanta liittyvät SaiPaan viikon mittaisella lainasopimuksella. SaiPalla on kahden kotiottelun viikko, sillä se kohtaa tiistaina Turun Palloseuran ja perjantaina Hämeenlinnan Pallokerhon.

Vainikainen, 24, kasvatti itsestään ammattilaisjääkiekkoilijan juuri SaiPassa, kun hän saapui seuran nuorten liigajoukkueeseen Kuopion KalPasta vuonna 2013 ja nousi edustusjoukkueen mukaan heti seuraavalla kaudella.

Neljän SaiPa-kauden jälkeen Vainikainen vaihtoi viime kaudeksi Kouvolan KooKoohon, josta hän siirtyi täksi kaudeksi Ketterään. Vainikainen on tehnyt tällä kaudella Mestiksessä 26 ottelussa 8+8=16 pistettä.

Mikko Haaparanta, 21, on imatralainen ja Ketterän oma kasvatti. Hän on tällä kaudella vakiinnuttanut paikkansa Ketterän edustusjoukkueessa ja tehnyt 27 ottelussa kahdeksan maalia. Haaparanta pelasi juniorina myös SaiPassa.

Viime viikolla SaiPa vuokrasi hyökkääjä Micke Saaren loppukaudeksi Jyväskylän JYPistä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet