Crossfit Lappeenranta muuttaa vanhoista tiloista uuteen omaan halliin lentokentän päätyyn

Lappeenrannan kaupunki

Uuden crossfit-hallin paikka on lentokentän päädyssä Tuomikadulla. Kuvassa se on rajattu punaisella kehyksellä.
Uuden crossfit-hallin paikka on lentokentän päädyssä Tuomikadulla. Kuvassa se on rajattu punaisella kehyksellä.

Liikunta-Origo rakennuttaa Lappeenrantaan oman crossfit-salin nykyisten Moreenikadulle olevien vuokratilojensa lähelle. Lavolan teollisuusalueella Crossfit Lappeenrannan nimen alla toimivan hallin vuokrasopimus päättyy ensi vuoden puolella.
— Haluamme nykyaikaisemmat tilat. Sellaiset, jotka on suunniteltu meitä varten, yrittäjä ja crossfit-valmentaja Atte Kaasinen sanoo.

Perustyylillä lähdetään eli aika suoraviivaista ja raakeeta. — Atte Kaasinen


Yhtiö haluaa ostaa kaupungilta tontin Tuomikadulta lentokentän päädystä. Neliöitä ei Kaasisen mukaan niinkään kaivata lisää, vaan toiminnalle sopivia nykyaikaisia omia tiloja. Kustannusarvio tarkentuu myöhemmin, kun suunnittelu etenee ja varmuus tontista saadaan.
— Perustyylillä lähdetään eli aika suoraviivaista ja raakeeta. Ei ole mitään kylpyläosastoa tulossa, Kaasinen kuvaa.

Karjalan Kovimman isäntä

Harjoitustilojen lisäksi halliin on tulossa tilat fysioterapialle ja hieronnalle sekä toimisto ja sosiaalitilat. Myös uusiin välineisiin on tarkoitus panostaa.
Crossfit Lappeenranta järjestää myös yhden Suomen suurimmista crossfit-tapahtumista eli Karjalan Kovimman, joka muutti viime kesäksi Kimpiseltä Imatran Ukonniemeen.
Liikunta-Origo perustettiin vuonna 2010 ja sen toimialana ovat fysioterapia, hieronta, valmennus, personal training, urheiluravinteiden, -varusteiden sekä -vaatteiden maahantuonti ja myynti ja kuntosalitoiminta. Yhtiön liikevaihto oli viime tilikaudella 262 000 euroa.
Lappeenrannan kaupunkikehityslautakunta päättää tontista keskiviikkona. Tontin pinta-ala on 3 024 neliömetriä ja rakennusoikeutta on 1 512 kerrosneliömetriä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat