NST:lle herkullinen viimeisen sekunnin jatkoaikavoitto Turussa — ”Hyvä fiilis on kyllä nyt”

Minna Mänttäri

Miisa Turunen pelaa NST:n C-tyttöjen SM-sarjajoukkueessa, mutta on auttanut edustusjoukkuettakin neljässä liigaottelussa tehoin 6+2=8. Arkistokuva.
Miisa Turunen pelaa NST:n C-tyttöjen SM-sarjajoukkueessa, mutta on auttanut edustusjoukkuettakin neljässä liigaottelussa tehoin 6+2=8. Arkistokuva.

Miisa Turunen räjäytti maalillaan NST:n riemuun Turussa jatkoajan viimeisellä sekunnilla. Salibandyliigan B-lohkon vierasottelu FBC Loistoa vastaan tarjosi NST:lle tunnekirjoa laidasta laitaan, mutta lappeenrantalaiset saivat voittotiliinsä yhden tikin lisää lukemin 5—6 (2—3, 1—2, 2—0).

— Hyvä fiilis on kyllä nyt. Voitto oli meille tärkeä. Joukkueestamme löytyy paljon luonnetta, NST:n päävalmentaja Joonas Haapala totesi.

NST halusi parantaa alavireisestä Steelers-vierasottelusta ja sen valmistautuminen olikin osunut nappiin, sillä Petra Mussalo, Silva Jääskeläinen ja Jenni Lehti latoivat vierasjohdoksi kolme maalia vartissa.

Loisto kuroi eron umpeen toisen erän alussa, mutta Jonna Kelaranta ja Miisa Turusen illan ensimmäinen maali veivät NST:n taas karkumatkalle.

Ottelun loppu meni trilleriksi, kun Loisto teki tasoitusmaalin vain kuusi sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Vanha sanonta sopi NST:n iltaan: loppu hyvin, kaikki hyvin.

— Hyvä esitys, varsinkin pallottomana, vaikka viisi maalia päästimme. Vastus on sarjan ylivoimaisesti paras joukkue pallolla. Siihen nähden onnistuimme tosi hyvin, Haapala sanoi.

NST kaipaa jo takaisin kotiin urheilutalolle, mutta sitä ennen sillä on vielä kolme vierasottelua ja kaksi Huhtiniemessä.

— Meidän pitää pystyä raapimaan vieraista pisteitä. Olemme onnistuneet siinä nyt kaksi kertaa, mikä on hyvä juttu.

Luetuimmat