Ukonniemi on valmiina Ketterän juhlaan — Hallin odotetaan taas olevan loppuunmyyty

Ketterä johtaa Mestiksen finaalisarjaa KeuPaa vastaan voitoin 3—1. Keskiviikkona on seuraava mahdollisuus metsästää yhden voiton päässä olevaa pokaalia.

Tiina Mutila

KeuPa juhli maanantaina Keuruulla, mutta ottelusarja on taas keskiviikkona katkolla Ketterälle.
KeuPa juhli maanantaina Keuruulla, mutta ottelusarja on taas keskiviikkona katkolla Ketterälle.

Ketterä ja KeuPa vääntävät Mestiksen mestaruudesta seuraavan kerran keskiviikkona. Ketterä johtaa ottelusarjaa voitoin 3—1 ja saattaa päästä kotiareenalleen Ukonniemeen juhlimaan Mestiksen mestaruutta, jos se onnistuu finaalisarjan katkaisemaan.

Lipunmyynti otteluun alkaa tiistaina kello 12. Lippuja voi ostaa seat4.me:n verkkokaupasta sekä Imatralla Lappeentien Teboililta, jossa myynnissä on vain seisomapaikkoja.

Täydet hallit

Mikäli lippuja jää jäljelle ennakkomyynnin jälkeen, niitä saa ottelupäivänä jäähallin ovelta. Lipunmyynti hallilla alkaa keskiviikkona kello 17.30 eli tuntia ennen ottelun alkua.

Edellisen kotiottelun tapaan peliä voi seurata myös hallin ulkoalueella olevan terassin screeniltä. Alueelle on vapaa pääsy.

Edellinen ottelu Imatralla pääsiäisenä oli loppuunmyyty samoin kuin sarjan avausottelu Kisapuistossa, joka veti paikalle yli 4 800 katsojaa.