Kysymykset: Mihin Ville Kohon juhlaottelu katosi SaiPan otteluohjelmasta?

Kai Skyttä

Ville Koho päätti mittavan SaiPa-uransa viime kauteen.
Ville Koho päätti mittavan SaiPa-uransa viime kauteen.

SaiPa-ikoni Ville Kohon jäähyväisottelu siirtyi koronaviruksen vuoksi, kun Liigan viimeinen kierros jäi pelaamatta. Uusi yritys oli tarkoitus järjestää elokuussa, mutta ottelu on poistettu SaiPan verkkosivujen otteluohjelmasta.

Mihin Ville Kohon juhlaottelu katosi SaiPan otteluohjelmasta, SaiPan viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Viljakainen?

– Olemme tehneet päätöksen siirtää 8.8. suunniteltu Ville Koho -juhlaottelu myöhempään ajankohtaan voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi. Etsimme sopivaa ajankohtaa ottelulle, ja se tullaan järjestämään erillisenä tapahtumana.

Miten menetellään elokuun juhlapeliin ostettujen lippujen kanssa?

– Tiedotamme lipun ostaneita muuttuneesta ajankohdasta. Liput tulivat myyntiin 19.3.2020, jolloin kokoontumisrajoitukset olivat jo voimassa. Jo tällöin lippujen myynnissä oli seuraava ehto: ”Pidätämme oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin vallitsevan tilanteen luoman epävarmuuden vuoksi. Ottelu tullaan kuitenkin toteuttamaan jossain ajankohdassa, jos 8.8. tapahtumaa ei pystytä järjestämään.” Ostetut liput käyvät siis sellaisenaan, kunhan ottelu pelataan.

Paljonko otteluun on myyty lippuja ennakkoon?

– Lippuja on myyty VIPit ja aitiot huomioiden yli 500. Määrä on hyvä, sillä epävarman tilanteen vuoksi tapahtumaa ei ole juuri markkinoitu.

Uusimmat uutiset