SaiPa suunnittelee juhlavuodeksi ulkoilmaottelua. Paikaksi on haarukoitu Kisapuiston tekojäätä tai Ukonniemen stadionia

SaiPa täyttää ensi vuonna 70 vuotta. Juhlakausi alkaa syksyllä, varsinainen juhlapäivä on marraskuussa.

SaiPa suunnittelee juhlavuodeksi ulkoilmaottelua. Paikaksi on haarukoitu Kisapuiston tekojäätä tai Ukonniemen stadionia

Kuudes jääkiekon ulkoilmatapahtuma nähdään Helsingin Kaisaniemessä. Jokerit kohtaa Pietarin SKA:n lauantaina ja HIFK Kärpät liigaottelussa tiistaina.
Aikaisemmin on pelattu kolme kertaa Olympiastadionilla, kerran Tampereen Ratinassa, ja viime vuonna Ilves järjesti kahden ottelun tapahtuman Tampereen Sorsapuistossa.
Ensimmäinen talviklassikko veti stadionille yli 36 000 katsojaa. HIFK:n toimitusjohtajan Jukka Valtasen mukaan Kaisaniemessä nollatulokseen päästään, jos molemmissa otteluissa on 15 000 katsojaa.
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että huolimatta kahden ottelun lähes 20 000 katsojasta, kiekkoyhtiö teki Tampereella kuusinumeroisen tappion. Valmis paketti rakenteineen ostettiin silloin Ruotsista.
Kaisaniemen tapahtuman kulut ovat 1,2 miljoonaa euroa. Riskin jakavat puoliksi HIFK ja Jokerit.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet