Ketterä päätti vuoden kuuden voiton putkeen, tänään kaatui Peliitat Heinolassa

Joona Jääskeläinen ja Jere Laine ottivat vastuun maalien tekemisestä. Jesse Juntheikki oli poissa kokoonpanosta.

Minna Mänttäri

Joona Jääskeläinen nousi Ketterän sankariksi Heinolassa.

Ketterä on Mestiksessä juuri tällä hetkellä sarjan kuumin joukkue. Imatralaisilla on nyt kuusi perättäistä voittoa. Viimeisin tuli lauantaina Heinolassa Pelittoja vastaan lukemin 3—1 (1—0, 1—1, 1—0).

Ketterä on pelannut joulukuussa kahdeksan ottelua ja niistä saaliiksi tuli seitsemän kolmen pisteen voittoa ja yksi pisteen arvoinen jatkoaikatappio.

— Olisipa meillä joulu tai ainakin joulukuu ainainen, Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen sanaili.

Heinolassa nähtiin vähän erilainen Ketterä kuin joulukuun muissa peleissä. Vuoden viimeinen ottelu ei ollut pelillisesti kovin vauhdikas, mutta Ketterä oli joukkueista ehdottomasti taitavampi. Imatralaiset puolustivat tarkasti ja hyökkäsivät järkevästi ilman ylipelaamisen pelkoa.

— Tavoitteena oli kliininen esitys ja sellaisen myös saimme.

Perjantaina Jokipoikia vastaan ratkaisijan roolissa ollut Jesse Juntheikki oli poissa kuumeen takia imatralaisten kokoonpanosta. Juntheikin paikan sai pikahälytyksellä nuori Sebastian Sjöholm, Ketterän oma kasvatti. Sjöholm on lappeenrantalaisille tuttu SaiPan nuorten SM-liigajoukkueesta ja muutamasta pelistään myös edustuksessa.

— Sjöholm pelasi minusta hyvän pelin. järkeviä ratkaisuja.

Ketterän sankariksi nousi kuitenkin toinen oma kasvatti Joona Jääskeläinen, SaiPasta tuttu hänkin. Jääskeläinen iski ottelun avaus- ja päätösmaalin, molemmat takuuvarmoilla ratkaisuilla. Siinä välissä nähtiin Jere Laineelta myös upea soolomaali omalta puolustusalueelta läpi kentän ja kiekko ohi Peliittojen Joona Voutilaisen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat