Catz haki puolivälierien kotiedun takaisin itselleen — EBT taipui kissojen vahvan alun ansiosta

kai skyttä

Pelintekijä Valencia McFarland oli taas Catzin hyökkäyspelin sielu ja illan tehokkain pisteiden tekijä.
Pelintekijä Valencia McFarland oli taas Catzin hyökkäyspelin sielu ja illan tehokkain pisteiden tekijä.

Catz varasti heti kotiedun itselleen naisten korisliigan pudotuspelien avauksessa. Espoo Basket Team taipui kotikentällään puolivälieräottelussa 48—56 (15—29).

Catz otti vahvan otteen pelistä heti alussa ja pystyi myös hyvin kamppailemaan sarjan parasta levypallojoukkuetta vastaan irtopalloista. Ottelun alkuminuutit Catz vei 9—0, ja kahden jakson jälkeen tauolle mentiin vierasjohdossa 29—15.

Kolmikko Roosa Kosonen, Aleighsa Welch ja Valencia McFarland oli tehokas hyökkäyskorilla, mutta vielä ratkaisevampaa oli, että Catz puristi puolustuksessa puristamaan EBT:n todella heikkoihin heittoprosentteihin.

Rutiini riitti

Kolmas neljännes edettiin tasaisesti, kun molemmille korinteko oli vaikeaa. EBT pääsi kahmimaan alkua paremmin levypallot käsiinsä.

Päätöskympillä EBT lähti vielä tiukasti takaa-ajoon, mutta Catzin rutiini riitti puristamaan voiton, vaikka se hävisi päätösjakson 21—12.

Catzin tehokkain pelaaja oli pelintekijä Valencia McFarland, joka heitti 19 pistettä. Aleighsa Welchin taistelu toi käsiin 16 levypalloa. Kotijoukkueen levyritaiston kuningatar oli Kamilah Jackson, joka otti niitä peräti 24.