Palava halu selostajaksi pienestä pitäen — lappeenrantalainen Juho Kokko opetteli jääkiekkoselostuksen perusteita selostamalla itsekseen harrastesarjan pelejä

Imatran Ketterän peleissä äänessä oleva Juho Kokko laittoi luurit päähänsä ensimmäisen kerran vain 16-vuotiaana. Urheilun suhteen kaikkiruokainen Kokko on selostanyt myös salibandya, jalkapalloa sekä yhden SaiPan liigapelin.

Mika Strandén

Selostustehtäviin valmistautumista helpottaa, jos elää ja hengittää 
urheilua kuten Juho Kokko. — Yöunet pitää tietysti nukkua, mutta muuten 
urheilun parissa tulee oltua aika lailla 24/7. Seuraan niin paljon kuin 
ehdin. Mitään inhokkilajeja ei ole, nuori selostaja kertoo.
Selostustehtäviin valmistautumista helpottaa, jos elää ja hengittää urheilua kuten Juho Kokko. — Yöunet pitää tietysti nukkua, mutta muuten urheilun parissa tulee oltua aika lailla 24/7. Seuraan niin paljon kuin ehdin. Mitään inhokkilajeja ei ole, nuori selostaja kertoo.

Urheilijan tavoin urheiluselostaja kipuaa askel askeleelta korkeammalle tasolle. Imatran Ketterän Mestis-pelejä Elisa Viihde Sportille ja Fanseat-palveluun selostava Juho Kokko, 18, selosti ala-asteikäisenä kavereiden pihapelejä ja television urheilulähetyksiä laittamalla vastaanottimen äänettömälle.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet