NST saa riveihinsä Suomen ja Tshekin liigoissa pelanneen Ville Alkin

Lappeenrannassa opiskelut aloittava Ville Alkki liittyy NST Lappeenrannan miesten edustusjoukkueeseen heti vuodenvaihteen jälkeen. Alkki, 23, pelasi alkukauden kakkosdivisioonaa kasvattajaseurassaan Kirkkonummi Rangersissa.

Viime kauden Alkki pelasi Tshekin pääsarjaa Bulldogs Brnossa ja edusti sitä ennen Westend Indiansia, jossa hän teki 24 liigaottelussa kuusi maalia.

— Yksi valmentaja vihjasi, että häneen kannattaa olla yhteydessä. Olinkin, ja hän oli oikein halukas jatkamaan pelaamista tosissaan, NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka kertoo.

NST menetti joulun alla kaksi kokenutta pelaajaa, kun Janne Ruipon kausi päättyi loukkaantumiseen ja Mikko Sipari siirtyi Sveitsiin.

Alkki pystyy pelaamaan kentällä kaikilla pelipaikoilla, mutta NST:ssä häntä kaavaillaan keskushyökkääjä-puolustaja-osastolle.

— Ottaa tietysti hetken aikaa, että hän pääsee kuvioihimme sisään. Uskon, että hänestä on paljon kivaa meille jatkossa.

— Tiedossa tai viritteillä ei ole muita pelaajasiirtoja.

Alkki on syntynyt vuonna 1994 ja siten osa ikäluokkia, joiden kehitystä Kytöhonka on seurannut tarkasti jo vuosien ajan.

— Vuonna 2011 olin valinnut hänet Turussa B-juniorien Mestarien cupin parhaaksi pelaajaksi. Muistikuva siitä palautui nopeasti, kun tämä kuvio tuli ajankohtaiseksi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat