SaiPa voitti 24 maalin hulabaloon Kirkkonummella

Anu Kiljunen

Oskari Möykkynen oli SaiPa salibandyn tehokkain pelaaja lauantaina Kirkkonummella. Itsenäisyyspäivänä SaiPa kohtaa Tampereella Kooveen. Arkistokuva.
Oskari Möykkynen oli SaiPa salibandyn tehokkain pelaaja lauantaina Kirkkonummella. Itsenäisyyspäivänä SaiPa kohtaa Tampereella Kooveen. Arkistokuva.

SaiPa salibandyn lauantai-ilta oli vaiherikas miesten divarin vierasottelussa Kirkkonummella. Lappeenrantalaisjoukkue haki sarjapisteet Rangersilta perinteikkäästä Kirkkonummen väestönsuojan monitoimihallista muhkein maalilukemin 10–14 (2–1, 4–9, 4–4).

Ottelu tarjosi SaiPalle monenlaisia osumia, mutta pallo lähti talteen niistä vain yhdestä.

Vuonna 2004 syntynyt Aapo Kilpeläinen teki ensimmäisen maalinsa miesten divarissa, kun hän vei SaiPan 9–13-johtoon taitavalla pyöräytyksellä lähietäisyydeltä Rangersin maalista.

Kilpeläisen maalin syötti hänen ikätoverinsa Juho Seppälä, jolle syöttöpiste oli ensimmäinen miesten divarissa.

Kaksikko debytoi NST Lappeenrannan miesten divarijoukkueessa samassa ottelussa viime helmikuussa. He ovat tuttuja myös ikäluokkansa maajoukkueesta.

SaiPan tehokkaimpia lauantaina olivat Oskari Möykkynen (2+2) ja pisteet 2+1 keränneet Ville Alkki, Jarno Pensikkala, Lassi Junnilainen ja Juuso Kekki. Kilpeläinen myös syötti Mikko Siparin tekemän SaiPan 5–9-johtomaalin toisessa erässä.

SaiPa pelaa viikonloppuna ilman Julius Huppusta ja Santeri Kakkoa, jotka ovat alle 19-vuotiaiden maajoukkueleirillä.

Luetuimmat