Veiterä varmisti runkosarjan voiton kaatamalla JPS:n kärkiottelussa, kun jäljellä on vielä kaksi kotiottelua —  "Totta kai haluamme maineemme säilyttää ja jatkaa ilman tappioita loppuun asti"

Lappeenrantalaiset eivät ole hävinneet tällä kaudella yhtään peliä.

Kai Skyttä

Tomi Hauska nakutti tehot 2+2 Jyväskylän seudun palloseuran vieraana. Arkistokuva.

Veiterä peittosi jääpallon Bandyliigan kärkikamppailussa JPS:n keskiviikkona Jyväskylässä maalein 8—4.

Jyväskyläläiset pysyivät kotijäällään pelissä mukana avausjakson, mutta toisella puoliskolla lappeenrantalaiset etenivät lopulta varsin helposti voittoon.

Vähän oli liian hurlumheitä välillä. Tärkeä voitto kuitenkin kärkipelistä. -Tomi Hauska

Voiton myötä Veiterä varmisti jääpalloliigan runkosarjan ykköstilan, kun pelaamatta on vielä kaksi ottelukierrosta. Lappeenrantalaiset eivät ole hävinneet tällä kaudella yhtään peliä.

— No, en nyt sanoisi, että ihan rallateltiin voittoon. Ensimmäinen jakso oli aika tiukkaa. Pelasimme välillä kahden miehen alivoimallakin, mutta puolustus toimi hyvin. Ei ollut missään nimessä hyvä peli meiltä, tehot 2+2 nakuttanut Tomi Hauska totesi.

Hauskan mukaan positiivista kuitenkin oli, että huonollakin pelillä voitto irtosi tuollaisilla lukemilla.

— Vähän oli liian hurlumheitä välillä. Tärkeä voitto kuitenkin kärkipelistä.

Parin viikon maajoukkuetauko näkyi otteissa vielä keskiviikkona.

— Ainakin itsellä oli välillä vähän liikaa intoa tekemisessä. Järki meinasi unohtua ja tunteella mentiin liikaa. Pelituntuma oli vielä hakusessa, Hauska summasi.

Veiterän runkosarja päättyy viikonloppuna kahdella kotipelillä. Perjantaina vastassa on jälleen JPS ja sunnuntaina Porin Narukerä. Runkosarjan voiton myötä panoksena on vain kunnia.

— Totta kai haluamme maineemme säilyttää ja jatkaa ilman tappioita loppuun asti. Kotiyleisön edessä ei koskaan lepsuilla. Pelit on hyvää valmistautumista playoffseja varten, Hauska paalutti.


Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet