Ratkaisut löytyivät Espoossa korin alta, Catz jatkaa tutulla paikallaan naisten korisliigassa

Hongalle tappio oli kauden ensimmäinen. Catz majailee sarjan kärjessä.

Sari Tauru

Viikko sitten Catz jäi vähiin pisteisiin Karhuvuoren urheilutalossa Kotkassa, mutta Tapiolan Honka kaatui lauantaina Espoossa hienon esityksen jälkeen.

Edellisessä ottelussaan Kotkan Peli-Karhuille tappion kärsinyt Catz Lappeenranta palasi lauantaina voittojen tielle naisten korisliigassa.

Espoossa pelattu kierroksen huippuottelu Tapiolan Honkaa vastaan päättyi kissalauman 76—65-vierasvoittoon. Hongalle tappio oli kauden ensimmäinen. Catz puolestaan jatkaa tutulla paikallaan sarjan kärjessä.

 Puolustuksessa pelasimme intensiivisesti ja taistellen, olimme korin alla vahvoja.

Tasaisen ottelun ratkaisut löytyivät korin alta, jossa Catz oli parempi niin pisteissä kuin levypalloissa.

— Puolustuksessa pelasimme intensiivisesti ja taistellen, olimme korin alla vahvoja. Hyökkäyspelissä oli eri ilme kuin viikko sitten, joskin hyökkäyspelissämme on vielä parantamista ja opettelemista. Kokonaisuutena saimme puolustettua Hongan vahvimmat aseet hyvin, Catzin päävalmentaja Mika Haakana totesi tiedotteessa.

Catzin parhaana palkittiin Natalie Day (24 pistettä/8 levypalloa/1 syöttö/2 riistoa), jonka rinnalla Aleighsa Welch (24 pistettä/11 levypalloa/3 syöttöä) urakoi tupla-tuplan arvoisesti.

Heittonsa kanssa alussa tuskailleet Elena Reshetko (13/8/4 syöttöä) ja Valencia McFarland (9/6/6/2 riistoa) pääsivät myös kelpo pisteille.

Naisten korisliigassa alkaa nyt maaottelutauko, ja seuraavan kerran Catz pelaa lauantaina 18. marraskuuta, eli kahden viikon kuluttua. Maajoukkuetehtäviin Catzista on kutsuttu Veera Pirttinen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat