Kotkalainen Oskari Kekkonen tuo liigakokemusta PEPOn pelinrakenteluun — "Hän on edelleen nuori pelaaja ja melkoinen täydennys keskikentällemme"

Oskari Kekkonen siirtyy lilapaitoihin loppukauden ja kaksi seuraavaa kautta kattavalla sopimuksella. Calvin N´Sombon tavoin opiskelut tuovat Kekkosen Lappeenrantaan.

Kimmo Seppälä

Oskari Kekkonen pelasi KTP:n raitapaidassa Ykköstä jo 16-vuotiaana kesällä 2016.
Oskari Kekkonen pelasi KTP:n raitapaidassa Ykköstä jo 16-vuotiaana kesällä 2016.

PEPO Lappeenranta on täydentänyt keskikenttäänsä toisella nuorella pelaajalla. Kotkalaislähtöinen Oskari Kekkonen, 19, siirtyy lilapaitoihin loppukauden ja kaksi seuraavaa kautta kattavalla sopimuksella.

Kekkosen sopimus ulottuu vuoteen 2021.

PEPOn edellisessä kotiottelussa ensiesiintymisensä tehneen Calvin N´Sombon tavoin opiskelut tuovat Kekkosen Lappeenrantaan.

Kahdella edellisellä kaudella Kekkonen on pelannut yhteensä seitsemän Veikkausliigan ottelua FC Lahden riveissä. FC Lahdesta Kekkonen lainattiin Ykkösessä pelaavaan kotikaupunkinsa FC KTP:hen, jota hän oli edustanut jo kaudella 2016.

Tällä kaudella hän on edustanut Kolmosessa pelaavaa kasvattajaseuraansa Kotkan Peli-Karhuja.

— Oskari tunnetaan hyvänä valmennettavana ja tosi tunnollisena pelaajana. Hän on edelleen nuori pelaaja ja melkoinen täydennys keskikentällemme, PEPOn päävalmentaja Mika Heino kuvailee tuoreinta pelaajaa.

PEPOn osalta jalkapallon Kakkonen jatkuu lauantaina kotiottelulla Vantaan Jalkapalloseuraa vastaan.

VJS on sarjataulukossa putoamisviivan alapuolella toiseksi viimeisenä. Viisi pistettä vantaalaisten yläpuolella oleva PEPO tarvitsee myös edelleen pisteitä karistaakseen putoamispeikon kintereiltään.