Ketterä-huuma jatkuu hurjana, viidennen finaalin istumapaikat myytiin kolmessa minuutissa — Keskiviikon finaali Imatralla on loppuunmyyty

Marleena Liikkanen

Ketterä on saanut Mestiksen finaaliotteluissa tukea täydeltä kotikatsomolta. 
Ketterä on saanut Mestiksen finaaliotteluissa tukea täydeltä kotikatsomolta. 

Imatran kevään kiekkohuuma jatkuu hurjana. 

Ketterän ja KeuPan välisen Mestiksen viidennen finaalin liput tulivat myyntiin tiistaina kello 12, ja jo noin tuntia myöhemmin Imatran jäähalli oli jo loppuunmyyty.

Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen kertoo, että keskiviikkona pelattavan ottelun istumapaikat menivät noin kolmessa minuutissa.

—Tuote on nyt sellainen, että se kiinnostaa. Täytyy olla tyytyväinen, Partanen myhäili kello puoli kahden aikaan iltapäivällä tiistaina.

Partasen mukaan joitakin lippuja saattaa vielä vapautua myyntiin muun muassa vierasjoukkueelle varatusta kiintiöstä. Edelliseen Imatralla pelattuun finaaliotteluun lippuja vapautui kiintiöstä joitain kymmeniä.

—Kiekkohuuma on ollut kovaa. Tästä nautitaan nyt. 

Ketterän finaaliottelut ovat kiinnostaneet kiekkoväkeä Etelä-Karjalassa. Kaikki Ketterän kotiottelut on pelattu täyden katsomon edessä. Ensimmäisessä, Lappeenrannan Kisapuistossa pelatussa ottelussa katsojia oli 4 820. Imatralla pelatussa kolmannessa ottelussa katsojia oli 1225. 

Ketterä johtaa finaalisarjaa 3—1. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa, joten mestaruus on keskiviikkona katkolla.