Ketterä tuo Mestis-finaalien ensimmäisen kotiottelun Kisapuistoon — "Haluamme näyttää joukkueemme myös laajemmalle yleisölle Etelä-Karjalassa"

Kai Skyttä

Ketterä kaatoi välieräsarjassa Tuton ja jatkaa Mestis-finaaleihin.
Ketterä kaatoi välieräsarjassa Tuton ja jatkaa Mestis-finaaleihin.

Maanantaina Mestiksen finaalipaikan lunastanut Imatran Ketterä pelaa finaalisarjan ensimmäisen kotiottelunsa Kisapuistossa Lappeenrannassa. Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen sanoo seuran tiedotteessa, että siirrolla halutaan antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus päästä otteluun.

— Meillä on ollut kaksi välierää halli täynnä, ja nykyisellä kapasiteetilla kaikki eivät finaaleissa halliin mahdu. Haluamme varmistaa, että kaikki halukkaat pääsevät näkemään ainakin yhden finaalipelin paikanpäällää. 

Siirrolla on myös taloudellinen merkitys. Partasen mukaan jo nyt näyttää siltä, että ottelun aitiot tullaan myymään loppuun

— Toivomme tietysti, että paikalle tulisi laajemminkin jääkiekon ystäviä Etelä-Karjalasta tukemaan joukkuetta voittoon. Haluamme näyttää joukkueemme myös laajemmalle yleisölle Etelä-Karjalassa.

Ketterä kohtaa finaaleissa joko LeKin tai KeuPan ja ensimmäinen kotiottelu Lappeenrannassa pelataan joko tiistaina 16. huhtikuuta tai torstaina 18.huhtikuuta. Lipunmyynti otteluun alkaa heti sen jälkeen, kun vastustaja on selvillä.

Loput finaalien kotiotteluistaan Ketterä pelaa normaalisti Imatralla.