SaiPa pelaa ainakin neljä harjoitusottelua Kisapuistossa ennen kauden alkua – Ketterä–SaiPa nähdään syyskuun alussa joko Imatralla tai Lappeenrannassa

Mika Strandén

SaiPan pelaajat harjoittelivat toukokuussa pienryhmissä. Kuun lopussa ohjelmassa oli happotreeni Huhtiniemen kuntoportaissa.
SaiPan pelaajat harjoittelivat toukokuussa pienryhmissä. Kuun lopussa ohjelmassa oli happotreeni Huhtiniemen kuntoportaissa.

SaiPan uusiutunut joukkue esittäytyy kotiyleisölleen ainakin neljästi ennen jääkiekkoliigan alkua. SaiPa pelaa alustavan ohjelman mukaan yhdeksän harjoitusottelua, joista kolme elokuussa ja loput syyskuussa.

Treenipeleissä SaiPan vieraaksi Kisapuistoon saapuvat Kuopion KalPa, Lahden Pelicans, Hämeenlinnan Pallokerho ja Mikkelin Jukurit.

Lisäksi SaiPa on sopinut pelaavansa harjoitusottelun Imatran Ketterää vastaan lauantaina 5. syyskuuta, mutta ottelun pelipaikkakunta on vielä avoinna. Eteläkarjalaisten kohtaaminen nähdään joko Lappeenrannassa tai Imatralla.

Jääkiekkoliigan runkosarja alkaa koronaepidemian vuoksi poikkeuksellisen myöhään eli 1. lokakuuta.

SaiPan ensimmäinen liigapeli on perjantaina 2. lokakuuta Tampereella Ilvestä vastaan. Seuraavaksi päiväksi SaiPa matkustaa Lappeenrantaan ja kohtaa kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Porin Ässät.

SaiPan harjoitusottelut

To 13.8. HPK–SaiPa

To 20.8. SaiPa–KalPa

To 27.8. KalPa–SaiPa

Ke 2.9. Pelicans–SaiPa

Pe 4.9. SaiPa–Pelicans

La 5.9. Ketterä–SaiPa (Lappeenrannassa tai Imatralla)

Ke 9.9. SaiPa–HPK

Pe 25.9. SaiPa–Jukurit

La 26.9. Jukurit–SaiPa

Luetuimmat