Ketterä saalisti harjoituskauden toisen voittonsa KHL-Dinamosta – Perjantaina vastassa ovat Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa Juho Markkanen ja Matias Mäntykivi

Santeri Tynkkynen

Ketterä pelasi viime torstaina kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa kotiturnauksessa KooKoota vastaan.
Ketterä pelasi viime torstaina kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa kotiturnauksessa KooKoota vastaan.

Imatran Ketterä kohtasi maanantaina KHL-kauteen valmistautuvan Dinamo Riikan. Vaiherikkaaseen otteluun haettiin ratkaisu voittomaalikilpailusta, jossa Ketterä onnistui maalinteossa kahdesti. Voitto kirjattiin Imatralaisille lopulta 5–4 (1–1, 3–2, 0–1).

Ketterä puolusti päätöserässä johtoaan tiiviillä viisikkopuolustamisella ja Santeri Lipiäisen varmoilla torjunnoilla. Vierasjoukkue onnistui päätöserässä tasoittamaan lukemat, mutta päätuomaristo hylkäsi osuman lopulta maalivahdin häirintään vedoten.

Viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Ketterä ja Lipiäinen joutuivat antautumaan, kun Kristaps Sotnieks laukoi tulostaululle tasoitusmaalin 4–4:ään.

Kaksi maalia ja nolla

Voittolaukauskilpailussa Ketterä oli etevämpi, kun Matias Varttinen ja Jere-Matias Alanen onnistuivat maalinteossa ja Lipiäinen piti maalinsa koskemattomana.

Ketterä jatkaa harjoitusotteluitaan perjantaina ja lauantaina kotikaukalossaan, kun vastaan asettuu Imatralla leireilevä Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue. Pikkuleijonissa ovat mukana imatralaisille omasta joukkueestakin tutut SaiPan sopimuspelaajat, maalivahti Juho Markkanen ja Matias Mäntykivi.

Kommentoidut