Veiterän tahti bandyliigassa on tyly—Nyt oli vuorossa kymmenen maalin ilta

AOP

Teemu Ramstedtin kausi KHL:ssä päättyi jo syyskaudella, joten nyt on aika pelata jääpalloa. Veiterän kaatajaksi hänestä ei ollut.
Teemu Ramstedtin kausi KHL:ssä päättyi jo syyskaudella, joten nyt on aika pelata jääpalloa. Veiterän kaatajaksi hänestä ei ollut.

Veiterän huima maalintekotahti ei tyrehtynyt HIFK:n vieraana. Lappeenrantalaiset veivät bandyliigan ottelun 10—5 (5—2).
Suurimman huomion ennen ottelua vei HIFK:n ja jääkiekkoilija Teemu Ramstedt, kun entinen jääpallojuniori otti vaihteeksi käteen käyrän mailan. Yleisöä kosiskelu ei houkutellut paikalla muutamaa sataa enempää, vaikka etukäteisjulkisuus oli Helsingissä näkyvää.
HIFK aloitti maalinteon vajaan viiden minuutin kohdalla, mutta Veiterän Tero Liimatainen tasoitti muutama minuutti myöhemmin. Sen jälkeen alkoi vihreä vyöry. Janne Hauska iski kaksi kertaa ja Liimatainen vielä uudelleen kaksi ja lukemat Helsingissä tauolle mentäessä 2—5.
Aku Ojasen kahden maalin tehohetki toisen jakson alussa toi punapaidat jo maalin päähän.
Janne Hauska tasoitti vieraiden oloa, kun hän laukoi kulmasta taas kahden maalin johdon Veiterälle. Velipoika Tomi Hauska latasi minuuttia myöhemmin rankkarista 4—7 ja jatkoi maalintekoa, kun ottelua oli pelattu 72 minuuttia.
Tero Liimatainen ja Janne Hauska tyylittelivät vielä loppunumeroiksi vieraille 10—5. Molemmat tehomiehet laukoivat ottelussa neljä maalia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat