LUM:n Kristiina Halonen juoksi ennätyksensä ja sijoittui toiseksi hallimaaottelussa Norjassa, Arttu Tyysjärvi jäi kolmiloikassa neljänneksi

Suomalaiset keräsivät hallimaaottelussa neljä lajivoittoa.

Kristiina Halonen starttasi matkaan kesän Marskin kisoissa Kimpisessä. Arkistokuva.
Kristiina Halonen starttasi matkaan kesän Marskin kisoissa Kimpisessä. Arkistokuva.

Lappeenrannan Urheilu-Miesten Kristiina Halonen yllätti naisten 400 metrillä yleisurheilun pohjoismaisessa hallimaaottelussa Norjan Bærumissa.

B-erässä juossut Halonen sijoittui toiseksi ennätyksellään 55,41. Aika oli sekunnin sadasosan nopeampi kuin A-erässä juosseella Eveliina Määttäsellä.

Voiton vei Halosen tavoin B-erässä juossut 22-vuotiaiden Euroopan mestari, Ruotsin Elise Malmberg ajalla 55,14.

Kolmiloikassa ei nähty suomalaismenestystä.

Topias Koukkula ja LUM:n Arttu Tyystjärvi sijoittuivat miesten kisassa kolmanneksi ja neljänneksi tuloksin 15,42 ja 15,34.

Suomalaiset saavuttivat hallimaaottelussa neljä lajivoittoa, mutta Suomi jäi yhteispisteissä viimeiseksi.

Voitot ottivat Elmo Lakka ja Reetta Hurske 60 metrin aidoissa, Sara Kuivisto 800 metrillä ja Taika Koilahti pituushypyssä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet