Ilveksen hyökkääjä Jesse Huhtala jatkaa PEPOssa, Naoyuki Yamazakin sopimus on purettu

Kai Skyttä

Keskikenttäpelaaja Naoyuki Yamazaki ei täyttänyt PEPOn hänelle asettamia odotuksia.
Keskikenttäpelaaja Naoyuki Yamazaki ei täyttänyt PEPOn hänelle asettamia odotuksia.

Tampereen Ilveksen sopimuspelaaja Jesse Huhtala pelaa PEPO Lappeenrannassa lainalla loppukauden. Huhtalan, 19, alkuperäinen lainapesti PEPOssa alkoi heinäkuun lopulla ja kattoi ottelut Nurmijärven Jalkapalloseuraa ja Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan.

Huhtala pelasi alkukauden Ilveksen reservijoukkueessa Kakkosta ja teki 11 ottelussa seitsemän maalia. Huhtalalle ei ollut tiedossa loppukaudeksi roolia Ilveksen edustusjoukkueessa, joka on vahvasti jalkapalloliigan mestaruustaistossa mukana.

PEPOssa Huhtala on tehnyt jo yhden maalin. Päävalmentaja Mika Heino luonnehtii hyökkääjää valmentajan unelmapelaajaksi.

— Hän tekee pelin aikana valtavat määrät töitä ja on hyvä hyökkäys- ja puolustussuuntaan. Hänen aktiivisuutensa harjoituksissakin tuo joukkueeseen ehkä pienen intensiteetin lisää, Heino toteaa.

PEPOssa on pelaajaliikennettä myös toiseen suuntaan, sillä seura on purkanut keskikenttäpelaaja Naoyuki Yamazakin sopimuksen.

Yamazaki kuitenkin harjoittelee PEPOn mukana, kunnes löytää uuden joukkueen tai palaa Japaniin.

— Annoimme Naolle pitkään mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan. Hänestä ei ollut riittävästi meille apua. Näimme, että on parempi antaa paikka omille pelaajillemme. Pelillisesti hänestä ei ollut sellaista ammattiurheilijan antamaa lisää, jota olisimme kaivanneet.

Luetuimmat

Kommentoidut