Emil Forslund seuraava lähtijä SaiPasta — Expressen uutisoi Teemu Ramstedtin kiinnostavan Ruotsissa

Anu Kiljunen

Emil Forslund pelasi SaiPassa vain neljä ottelua, eli yhden enemmän kuin SaiPassa aiemmin kauden mittaan piipahtanut Dante Salituro.
Emil Forslund pelasi SaiPassa vain neljä ottelua, eli yhden enemmän kuin SaiPassa aiemmin kauden mittaan piipahtanut Dante Salituro.

Emil Forslund palaa SaiPasta Ruotsiin. Ruotsalaishyökkääjän loppukauden osoite on SHL-liigassa kolmantena oleva Färjestad.

Forslund saapui 15. helmikuuta SaiPaan loppukauden kattaneella lainasopimuksella ruotsalaisesta Brynäsistä, mutta lainasopimus on nyt purettu. Forslundin siirto Färjestadiin on niin ikään lainasopimus Brynäsistä. Hän pelasi SaiPassa neljä ottelua ilman pisteitä.

SaiPa lainasi perjantaina tähtipuolustajansa Robin Salon loppukaudeksi Ruotsin SHL-liigan Örebrohon, jonka kanssa Salo on tehnyt sopimuksen myös ensi kaudesta.

Ruotsalaislehti Expressen uutisoi perjantaina, että SaiPan kokoonpanosta pudonneen Teemu Ramstedtin saatavuutta on tiedustellut ainakin SHL:ssä putoamisuhan alla oleva Leksand.

Expressenin tietojen mukaan Ramstedtin hankkiminen maksaisi seuralle jopa 20 000 euroa kuukaudessa loppukauden ajan, minkä lisäksi keskushyökkääjä haluaisi sopimuksen myös ensi kaudesta.

Ramstedt on SaiPan toiseksi paras pistemies tällä kaudella. Hän pelasi viimeksi 1. helmikuuta SaiPan kotiottelussa Porin Ässiä vastaan.

Ramstedt pelasi SHL:ssä Tukholman AIK:n riveissä kaudella 2013-2014 ja teki 36 ottelussa 6+14=20 pistettä.

SaiPan kokoonpanosta lauantain kotiottelussa Kuopion KalPaa vastaan puuttuvat Ramstedtin lisäksi myös Ville Koho, Jere Seppälä ja Simo-Pekka Riikola sekä Jere Sneck ja Micke Saari, jotka ovat loukkaantuneina.

SaiPan kokoonpano lauantaina:

Hyökkääjät:

Tomas Zaborsky-Anssi Löfman-Justin Shugg

Elmeri Kaksonen-Veikko Loimaranta-Joni Nikko

Matias Mäntykivi-Santeri Virtanen-Mikael Kuronen

Ville Vainikainen-Tomi Iso-Mustajärvi-Topi Piipponen

13. hyökkääjä Emil Oksanen

Puolustajat:

David Bernhardt-Mario Grman

Erik Autio-Jimi Jalonen

Markus Kojo-Veeti Vainio

Maalivahdit:

Niclas Westerholm

Karolus Kaarlehto (varamaalivahti)