Pesä Ysit lainasi ensi kesäksi lukkarin Manse PP:stä, samalla julkaistiin myös useita muita sopimuksia

Uusi lukkari Fanni Kanerva pelasi viime kaudella Ykköspesistä ja tyttöjen Superpesistä Janakkalan Janassa. Pesä Yseissä lukkaroinut Noora Patrikainen jatkaa uraansa Porin Pesäkarhuissa.

Minna Mänttäri

Pesä Ysit kiinnitti riveihinsä uusia pelaajia. Marianne Roiha puolestaan kuuluu joukkueen vanhoihin luottopelaajiin, ja hänet nähdään Vanhalla kentällä myös ensi kaudella.
Pesä Ysit kiinnitti riveihinsä uusia pelaajia. Marianne Roiha puolestaan kuuluu joukkueen vanhoihin luottopelaajiin, ja hänet nähdään Vanhalla kentällä myös ensi kaudella.

Tämä on hieno mahdollisuus päästä pelaamaan Superpesistä ja olen kuullut, että murre tarttuu nopeasti. — Fanni Kanerva

Lappeenrannan Pesä Ysit on löytänyt ensi kaudeksi uuden lukkarin.

Hän on Fanni Kanerva, 19, joka pelasi menneellä kaudella Janakkalan Janassa Ykköspesistä ja nuorten Superpesistä, jossa hän saavutti SM-pronssia. Kanerva on Manse PP:n sopimuspelaaja ja pelaa Yseissä ensi kesän lainasopimuksella.

– Tämä on hieno mahdollisuus päästä pelaamaan Superpesistä ja olen kuullut, että murre tarttuu nopeasti, toteaa Kanerva Pesä Ysien tiedotteessa.

Pesä Yseissä kaksi edellistä kautta naisten superpesiksessä lukkaroinut Noora Patrikainen jatkaa uraansa Porin Pesäkarhuissa.

Patrikaisen tieltä ulkokentälle siirtynyt Ysien edellinen lukkari Essi Pehrman on puolestaan tehnyt pelaajasopimuksen Manse PP:n kanssa.

Siirrosta keskusteltiin jo kesällä

Pesä Ysien toiminnanjohtaja Ville Lantta kertoo tiedotteessa, että Kanervan siirrosta keskusteltiin ensi kerran jo kesällä.

Huippulukkari Senni Sallisen tehtyä jatkosopimuksen tamperelaisten kanssa Ysit tarttui mahdollisuuteen saada lupaava lukkari Lappeenrantaan.

Kanervan lisäksi Ysit tiedotti myös muista uusista pelaajista.

Ykköspesiksen Ylivieskan Kuulasta joukkueeseen liittyy 2+1-vuotisella sopimuksella Eveliina Rantonen, joka opiskelee Jyväskylässä

Samasta seurasta harjoitusryhmään mukaan tulee etenijä Petra Laakkonen, 19, joka aloittaa opinnot Lappeenrannassa.

Omista junioreista on edustusryhmään on nostettu 2+1-vuotisella Eveliina Kainlauri sekä nuorten Superpesistä Yseissä menneellä kaudella pelannut siilinjärveläislähtöinen Siiri Pulkkinen, 16, joka edusti myös Puijon Pesistä suomensarjassa.

Pulkkisen sopimus kattaa tulevan kesän ja siinä on optio kesästä 2020.

Pelaajia myös Haminasta ja Kuusankoskelta

Joukkueeseen liittyvät myös 1+1-vuotisen sopimuksen tehnyt Nea Forsell, 20, joka pelasi viime kauden Haminan Palloilijoissa suomensarjaa ja 2+1-vuotisen sopimuksen tehnyt Tiia Saarela, joka viime kauden edusti Kuusankosken Puhtia.

– Joukkue täydentyy toivottavasti vielä muutamalla pelaajalla ja tehdään töitä lujasti sen eteen parasta aikaa, toteaa Ville Lantta tiedotteessa.

Pesä Ysien sopimuspelaajat

Susanna Alava, 2019 (optio 2020)
Nea Forsell, 2019 (2020)
Eveliina Kainlauri, 2020 (2021)
Fanni Kanerva, 2019
Henriikka Harinen, 2019 (2020)
Siiri Pulkkinen, 2019 (2020)
Eveliina Rantonen, 2020 (2021)
Marianne Roiha, 2019 (2020)
Tiia Saarela, 2020 (2021)
Annika Turtiainen, 2019
Elina Väre, 2020 (2022)

Lisäksi harjoitusryhmässä on Petra Laakkonen sekä omia 00-03 syntyneitä nuorten superpesispelaajia.

Tilanne 15.10.2018

Uusimmat uutiset