Verkkokommentoijat haluavat SaiPan juhlavuoden ulkoilmaottelun Kisapuistoon tai Kimpiseen — "Jos juhlaottelu viedään Imatralle, niin en koskaan enää käy Saipan peleissä"

Imatralla pelaaminen ei saanut suurta kannatusta. Satama sen sijaan viehätti omaleimaisuudellaan.

Kai Skyttä

Talvella 2014 pelattu yliopiston Winter Classic toimi hyvin Kimpisen kaukalossa.
Talvella 2014 pelattu yliopiston Winter Classic toimi hyvin Kimpisen kaukalossa.

Kaksi paikkaa on ylitse muiden mietittäessä SaiPan tulevan juhlavuoden ulkoilmaottelua. Etelä-Saimaan lukijat keskustelivat aiheesta vilkkaasti Facebookissa ja verkkokommenteissa.

Kommentoijat haluaisivat nähdä ottelun joko kotoisan Kisapuiston tekojäällä tai Kimpisen urheilupuistossa.

Lauritsala ois oikeutettu paikka, sieltähän SaiPa on kotoisin.

— Kimpiseen... Ei kai sitä muuta paikkaa olekkaan ulkoilmatapahtumiin, nimimerkki Einomies tiivisti monen kommentoijan mielipiteen.

Kisapuiston puolesta puhuivat vastaajien mielestä käytännön seikat. Kun SaiPan kotipelit muutenkin pelataan siellä, ei ole järkeä lähteä tekemään ylimääräisiä siirtoja.

Sekä Kisapuisto että Kimpinen saivat kommentoijilta yhdeksän kannatusmainintaa. Saimaan luonnonjäällä ja Lauritsalan urheilukentällä oli kummallakin neljä puolestapuhujaa.

— Lauritsala ois oikeutettu paikka, sieltähän SaiPa on kotoisin, Kimmo Rantanen arvioi Facebookissa.

Peleissä käynti loppuu, jos SaiPa juhlii Imatralla

Ajatus juhlaottelun siirtämisestä Imatralle tuntui muutamista kommentoijista lähinnä loukkaukselta. Peleissä käymisen kerrottiin loppuvan saman tien, jos SaiPa juhlii naapurikaupungissa.

— Jos juhlaottelu viedään Imatralle, niin en koskaan enää käy Saipan peleissä, nimimerkki Spede kommentoi.

Yksi kommentoija ehdotti SaiPan siirtymistä kokonaan Imatralle, koska siellä joukkueesta pidetään ja sen toimintaa arvostetaan. Toisen kommentoijan mielestä koko ajatus Imatrasta oli älyvapaa.

Kai Skyttä

Kisapuiston tekojäällä pelataan ahkerasti.

Lukijat ehdottivat pelipaikoiksi myös muun muassa Vanhaa kenttää ja Amiksen kenttää, koska niihin saataisiin VIP-tilat kätevästi. Lavolan montun puolesta taas puhui se, että kovimmat matsit on kuulemma aina pelattu siellä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat