Pesä Ysit taipui Seinäjoelle supervuoron jälkeen — ylempi jatkosarja on jäämässä haaveeksi

Tehokas Seinäjoki iski juoksut lähes jokaisesta tilanteestaan.

Minna Mänttäri

Ensimmäisellä jaksolla Pesä Ysit pääsi tuulettamaan kertaalleen, kun Jenna Siira löi kunnarin.

Pesä Ysit koki kirvelevän tappion kotikentällään Seinäjoelle. Sijaa ylempänä sarjataulukossa ennen ottelua majaillut vierasjoukkue haki kaksi pistettä supervuoroparin jälkeen lukemin 1—2 (1—2, 3—1, 1—2).

Seinäjoki oli äärimmäisen tehokas, sillä se iski viisi juoksua ainoastaan seitsemästä kolmostilanteesta. Pesä Ysit pystyi luomaan kolmostilanteita yli kaksinkertaisen määrän (15), mutta paras puhti oli poissa sisäpelistä. Tämä näkyi varsinkin avausjaksolla, jossa kotijoukkueen ainoa juoksu syntyi Jenna Siiran kunnarilla vastustajan ulkokentän avustuksella.

Toisella jaksolla Pesä Yseille tuli onnistumisia, kun Emmi SimonenAnna Hellsten ja Annika Turtiainen kotiuttivat vuorollaan Essi PehrmaninNoora Patrikaisen sekä Siiran.

Supervuoroparissa vieraat olivat kuitenkin etevämpiä ja veivät tärkeän pisteen mukanaan. Seinäjoki nousi 19 pisteeseen yhdessä Kempeleen kanssa, joka oli ennen illan kierrosta seitsemäntenä. Pesä Yseillä on kaksikkoon matkaa kuusi pistettä, joten seitsemän parhaan joukkoon pääseminen uhkaa jäädä haaveeksi. Lappeenrantalaiset kohtaavat vielä runkosarjassa Porin, Lappajärven, Oulun ja Kempeleen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet