Alkukauden arvio: Catzilla jäi paljon hampaankoloon viime keväästä — Se on näkynyt terävänä syksynä

Kai Skyttä

Elena Reshetko (oik.) sai vetää henkeä ja harjoitella kesän itsekseen omaan tahtiinsa. Kentällä Catzin kapteeni on saanut johtaa hyvin yhteen sulautunutta joukkuetta.
Elena Reshetko (oik.) sai vetää henkeä ja harjoitella kesän itsekseen omaan tahtiinsa. Kentällä Catzin kapteeni on saanut johtaa hyvin yhteen sulautunutta joukkuetta.

Catzin alkukausia naisten korisliigassa on ollut lähes täydellinen. Jos viime kevät jätti viisi perättäistä mestaruutta ottaneille lappeenrantalaisille hampaankoloon pettymyksen, se on näkynyt erityisbuustina tänä syksynä.

Joukkueen materiaali on kapea, mutta Elena Reshetkon johtama avausviisikko oli huippuvireessä heti kauden alussa. Ainoa tahra on tappio PeKalle Kotkassa.
Viime kauden mestari Hyvinkään Ponteva taipui Catzille 40 pisteellä kotikentällään.

Olemme pelanneet alusta alkaen hyvin joukkueena. — Elena Reshetko

— Olemme pelanneet alusta alkaen hyvin joukkueena. Jokainen on sopeutunut rooliinsa ja ollut valmis ottamaan vastuuta kentällä. Kaikki ovat parantaneet jatkuvasti peliään ja tämä yhdistettynä epäitsekkääseen joukkuepelaamiseen on johdattanut meidät sarjan kärkeen, kapteeni Reshetko kuvasi joulutervehdyksessään.

Monta onnistujaa

Valencia McFarland jäi viime kauden ryhmästä johtamaan peliä ja kun laituri Natalia Day ja sentteri Aleighsa Welch ovat onnistuneita hankintoja, kissat ovat kehränneet koko alkukauden. Veera Pirttinen nousi jo maajoukkuerinkiin ja lupaavat Roosa Kosonen ja Karoliina Rytkönen ovat jatkaneet kehittymistään.

Jälleen mestarisuosikki numero yksi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat