Anssi Löfman siirtyy SaiPasta Mikkelin Jukureihin

AOP/Jaakko Stenroos

Anssi Löfmanin peliura on ollut rikkonainen loukkaantumisten vuoksi, kuten oli hänen nyt päättynyt kolmen kauden jaksonsa SaiPassakin. Arkistokuva.
Anssi Löfmanin peliura on ollut rikkonainen loukkaantumisten vuoksi, kuten oli hänen nyt päättynyt kolmen kauden jaksonsa SaiPassakin. Arkistokuva.

SaiPan kasvatin Anssi Löfmanin jääkiekkoura jatkuu liigaseura Mikkelin Jukureissa. Löfman, 32, palasi SaiPaan peräti kolmen vuoden sopimuksella vuonna 2017 sen jälkeen, kun oli pelannut edeltävät neljä kautta Jyväskylän JYPissä ja voittanut siellä kaksi liigapronssia.

Löfmanin sopimus Jukurien kanssa on kaksivuotinen.

– Todella innostuneena tartuin mahdollisuuteen pelata Jukureissa, sillä on mielenkiintoista päästä näkemään kokonaan uusi seura ja joukkue. Uskon tuovani mukanani tasaisuutta ja tukea siihen, että joukkue pelaa yhtenäisesti, Löfman toteaa Jukurien tiedotteessa.

Päättyneellä kaudella Löfman pelasi SaiPassa 48 ottelua pistein 8+16=24. Hän kuului kolmen kauden ajan myös SaiPan kapteenistoon.

Jukurien tiedotteessa seuran urheilujohtaja Jukka Holtari luonnehtii Löfmania luotettavaksi, älykkääksi ja liikkuvaksi sentteriksi, joka tuo joukkueeseen valtavan määrän johtajuutta ja esimerkillisyyttä nuorille pelaajille.

– Kentällä Löfman on kuin viiden hengen henkilöhissi, joka kokoaa oman viisikkonsa hissikoriin ja vie joukkoja kaukalossa koko 60 metrin matkalle. Hän myös pystyy pelaamaan kaikkia pelitilanteita luotettavasti.