SaiPan naiset herkuttelivat kahdeksan maalia ja jättivät ÅIF:n nollille – "Tänään oli hyvä peli meiltä alusta saakka"

Edellisen pelin virheistä oli opittu. Kolme tehopistettä kerännyt Miisa Turunen nousi B-lohkon pistepörssin kärkipaikalle.

Kalle Sipiläinen

ÅIF järjesti vielä lopussa mylläkän SaiPan päätyyn, mutta Minna Paasun vartioima maali säilyi koskemattomana loppuun asti.
ÅIF järjesti vielä lopussa mylläkän SaiPan päätyyn, mutta Minna Paasun vartioima maali säilyi koskemattomana loppuun asti.

SaiPan salibandynaiset hyvää syysvireeseen luotsannut Toni Soikkeli sai ladella sunnuntaina kommentteja tyytyväiseen sävyyn. Sipoolainen ÅIF kaatui Lappeenrannan urheilutalossa puhtaasti 8–0 ja SaiPa jatkaa naisten liigan B-lohkon kärjessä.

– Tänään oli hyvä peli meiltä alusta saakka. Vaikka olikin tiukkaa 0–0:aa pitkään, niin tekeminen oli koko ajan vahvaa, Soikkeli kertoi.

Sputnikluotsin mukaan he olivat oppineet edellisen pelin virheistä. Pirkkalan Pirkat jätti SaiPan viimeksi nollille. Tappio on joukkueen toistaiseksi ainut tällä kaudella.

– Totta kai vastustajatkin olivat erityyppiset, mutta tänään pelasimme fiksusti koko ajan. Emme antaneet palloa helpolla pois ja virheet yritettiin minimoida.

Miisa Turunen osaa myös puolustaa

Emme antaneet palloa helpolla pois ja virheet yritettiin minimoida. — Toni Soikkeli

Miisa Turunen teki pisteet 2+1 ja palkittiin SaiPan parhaana. Kolmen tehopisteen iltapäivä nosti Turusen B-lohkon pistepörssin kärkipaikalle tehoin 15+6=21.

– Siinä kentässä onnistuivat muutkin. Aiemmin on ollut vähän haasteita, kun muilta ei ole oikein lähtenyt. Silvallakin taisi olla ihan hyvät tehot, Soikkeli totesi.

Valmentaja muisti oikein, sillä Silva Jääskeläinen oli kentän tehokkain pistein 2+2. Nuorta maalitykkiä Turusta Soikkeli kehui myös hyväksi puolustajaksi.

– Sen lisäksi, että hän tekee pisteitä, pitää myös laskea, paljon hän riistää palloja meille. Se on ihan älytön määrä, kuinka monta palloa hän yksistään hakee vastustajalta palloja pois.

Maalivahti Minna Paasu ei saanut nollapeliä ihan ilmaiseksi. Paasu joutui venymään pallon tielle 21 kertaa.

Kommentoidut