Tero Liimatainen on Veiterän jääpallomestari ja maalitykki, mutta nyt myös Suomen Työväen Urheiluliiton vuoden paras kaukalopalloilija

Kai Skyttä

Tero Liimatainen teki neljä maalia, kun Veiterä voitti Helsingin Botnian marraskuun lopussa lukemin 11—2.
Tero Liimatainen teki neljä maalia, kun Veiterä voitti Helsingin Botnian marraskuun lopussa lukemin 11—2.

Suomen Työväen Urheiluliitto on valinnut Tero Liimataisen vuoden 2017 parhaaksi kaukalopalloilijaksi. Liimatainen tunnetaan parhaiten Lappeenrannan Veiterän jääpalloilijana. Huomionosoitus on hänelle kaukalopalloilijana kuitenkin jo toinen lyhyen ajan sisään.

Lokakuussa Liimatainen valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi, kun hän auttoi Lauritsalan Visa RBT:n Työväen Urheiluliiton kaukalopallomestariksi.

TUL:n mestaruusturnauksen loppuottelussa LaVi RBT voitti Lauritsalan Pojat maalein 8—0. LaPo nappasi viime keväänä kaukalopallon Suomen mestaruuden Imatralla pelatussa avoimessa SM-turnauksessa.

Liimatainen puolestaan voitti viime keväänä jääpallon Suomen mestaruuden Veiterässä. Hän johtaa tällä hetkellä jääpallon Bandyliigan maalipörssiä tehtyään 16 ottelussa 37 maalia. Liimataisen pistesaldo 37+15=52 tuo pistepörssin kakkossijan joukkuekaverin ja jääpallon tuoreen MM-pronssimitalistin Eetu Peuhkurin (17+36=53) jälkeen.

Liimatainen on nähtävissä jäällä tositoimissa seuraavaksi perjantaina, kun Veiterä isännöi Jyväskylän Seudun Palloseuraa jääpalloliigan runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussaan. Veiterä paketoi runkosarjan sunnuntaina kotiottelulla Porin Narukerää vastaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet