Lappeenrantalaiset auttavat Suomea Bratislavassa kohti MM-kultaa, avausvastustajana lauantaina Tshekki

Suomen naisten salibandymaajoukkueen tukena on MM-kisoissa neljä lappeenrantalaista. Päävalmentaja Lasse Kurronen näkee luottamuksen pohjustavan tietä onnistumisiin.

Mika Hilska

Fysioterapeutti Jussi Kurronen (vas.), päävalmentaja Lasse Kurronen, hieroja ja huoltaja Heidi Kurronen sekä maalivahtivalmentaja Juho Meuronen kuuluvat Suomen salibandymaajoukkueen taustaryhmään salibandyn MM-kisoissa, jotka pelataan 1.—9. joulukuuta Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa.

Suomen naisten salibandymaajoukkue haluaa todistaa Slovakian Bratislavassa olevansa tällä hetkellä maailman paras. Pelaajien tukena MM-turnauksessa on kokenut taustatiimi, jonka yhdeksästä jäsenestä neljä on lappeenrantalaisia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet