SaiPa lainaa Aatu Luusuaniemen Ketterään

kai skyttä

SaiPa esitteli uudet pelaajansa kevään kickoffissa. Aatu  Luusuaniemi (toinen vas.) siirtyy lainalle Ketterään. Santeri Virtanen (vas.), Tomi Iso-Mustajärvi ja Veeti Vainio ovat SaiPan kokoonpanossa tänään, kun joukkue kohtaa harjoitusottelussa Kuopiossa KalPan.
SaiPa esitteli uudet pelaajansa kevään kickoffissa. Aatu Luusuaniemi (toinen vas.) siirtyy lainalle Ketterään. Santeri Virtanen (vas.), Tomi Iso-Mustajärvi ja Veeti Vainio ovat SaiPan kokoonpanossa tänään, kun joukkue kohtaa harjoitusottelussa Kuopiossa KalPan.

SaiPan hyökkääjä Aatu Luusuaniemi pelaa toistaiseksi lainalla Mestistä Ketterässä. SaiPalla on oikeus kutsua hänet tarvittaessa takaisin.

19-vuotias Luusuaniemi siirtyi keväällä SaiPaan Oulun Kärpistä. Hän pelasi viime kaudella A-nuorten SM-sarjaa 45 ottelua tehopistein 22+27. Jo alunperin oli ajatuksena, että Rovaniemen Kiekon kasvatti pelaa alkavalla kaudella pääasiassa Mestiksessä, mutta on myös SaiPan käytössä tarvittaessa.

Heti kehiin

Luusuaniemi on Ketterän mukana Suomen cupin otteluissa, kun joukkue kohtaa perjantaina Imatralla Porvoon Huntersin ja lauantaina vierasottelussa Nokian Pyryn.

Ketterällä ja SaiPalla on yhteistyösopimus pelaajista myös alkavalla kaudella. Sopimuksella halutaan helpottaa pelaajien siirtymistä seurojen välillä. Sopimus kattaa edustusjoukkueiden lisäksi myös A-nuoret.